Section categories

Hot news [3]
Cele mai fierbinti stiri

Statistica


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Rap & Hip Hop- Energy JamzLogin form

Voteaza

 • free counters POQbum .com Graphics
  POQbum .com Graphics
 • Vremea

  <-- -->
   
  Saturday, 2018-11-17, 3:23 AM
  Welcome Guest
  Main | Registration | Login | RSS

  Site Catalog

  Main » Site Catalog » Stiri lfs » Hot news

  Semnificatia steagurilor
  http://www.liveforspeedro.ucoz.com 2010-02-20, 8:18 PM
             In timpul curselor pe ecran vor aparea steaguri de avertizare si este foarte important sa cunoasteti semnificatia acestora, pentru o buna desfasurare a curselor. Mai jos aveti o scurta prezentare a steagurilor si informatii despre cum trebuie sa reactionati in fiecare caz.

                      Steagul galben (Yellow flag)

           Cand va apare pe ecran "Yellow flag" inseamna ca in fata voastra, pe pista, o masina (sau mai multe) au fost implicate intr-un accident. Prin accident putem intelege atat contactul dintre masini, rezultat cu pierderea controlului acestora, cat si pierderea controlului fara implicarea mai multor masini.

                     ● Cand vedeti steagul galben trebuie sa fiti pregatiti sa incetiniti si sa va asteptati la masini care blocheaza pista. Este mai bine sa le evitati decat sa luati parte la incident, pentru ca de asta poate sa depinda pozitia voastra in clasament.
  Steagul albastru (Blue flag)

          Blue flag-ul te avertizeaza ca la o distanta mica in spatele tau se afla o masina care este pe un loc mai bun in clasament. Mai pe scurt ai fost ajuns de cei din fata. In acest caz exista doua metode de a reactiona, in functie de situatie:

                     ● Daca masina din spate este mai rapida si a reusit sa avanseze cu un tur mai mult decat tine trebuie sa o lasi sa treaca atunci cand este sigur pentru amandoi. Depasirile de acest gen se fac atunci cand exista suficient spatiu pentru a depasi in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pastrezi pozitia pe pista, fara sa faci miscari rapide in stanga sau dreapta. Are un tur in avans, nu ai de ce sa te lupti cu el pentru pozitie.

                     ● Daca masina din spate nu este mai rapida si a reusit sa te ajunga doar pentru ca ai facut tu o greseala de pilotaj si te-ai invartit pe pista, de exemplu, poti sa iti continui cursa atata timp cat nu i-o strici pe a lui. Probabil dupa cateva momente il vei lasa in urma.
  Transitions: 509 | Added by: alinutzu05 | Rating: 5.0/1 | Tags: Arges Team Racing
  Total comments: 0
  Name *:
  Email *:
  Code *: