Statistica

Rap & Hip Hop- Energy Jamz



Login form

Voteaza

  • free counters POQbum .com Graphics
    POQbum .com Graphics
  • Vremea

    <-- -->
    My site
    Thursday, 2024-04-25, 4:05 AM
    Welcome Guest
    Main | Registration | Login | RSS

    VW Scirocco amânată - Forum LFS

    [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    Forum LFS » Stiri live for speed » Stiri in limba romana » VW Scirocco amânată (VW Scirocco amânată)
    VW Scirocco amânată
    alinutzu05Date: Saturday, 2009-12-26, 1:23 AM | Message # 1
    adminstrator la acest site si asa k merit sa fiu
    Group: Administrators
    Messages: 28
    Awards: 0
    Reputation: 2
    Status: Offline
    Bună ziua Racers.

    Ne pare rău să aibă să anunţăm că VW Scirocco nu va fi lansat în această săptămână după cum planificat. Din păcate, nu sunt în măsură să continue să lucreze în săptămâna următoare, şi le-a dovedit imposibil să ajungă la standardul cerut în timpul disponibil.

    Acest lucru este pentru două motive:

    Deşi îmbunătăţirile recente grafică a lucrat foarte bine în testarea privat, atunci când sunt puse la dispoziţia publicului şi testate de sute de oameni, sa dovedit că au existat probleme pe unele placi grafice. Una dintre acestea a fost rezolvat complet şi un altul a fost partial fixe. Există, de asemenea, o problemă în cazul în care AFM, uneori, provoacă un accident - acest lucru nu a fost încă rezolvate şi există unele bug-uri minore, altele să-şi rezolve înainte de a putea release o versiune oficială.

    2) Rafinare si de a finaliza Scirocco durează mai mult decât de aşteptat. Deşi am făcut îmbunătăţiri bune recent, până la data de la anunţarea anterioare, au existat probleme încă nerezolvate care sa dovedit mai greu de a repara decât sa aşteptat. Acest lucru este pe partea mecanică şi partea electronică. Noi încercăm să facă o simulare bună a sistemelor de control de tracţiune şi a sistemelor de control al stabilităţii, bine cunoscut a fi o caracteristică foarte bun de masini VW.

    Scopul nostru este de a face Scirocco masina primul nostru, cu opţiuni de configurare foarte limitate. Planul este de a face aceasta avea doar opţiunile de configurare, care sunt disponibile pe un drum de real merge Scirocco, de exemplu, presiunea pneurilor şi setările tep. Acest lucru va însemna că de curse ar trebui să fie mai aproape decât în mod obişnuit şi se bazează pe aptitudini de conducător auto, fără a fi nevoie pentru a căuta cele mai bune setari. Desigur, aceasta înseamnă că am nevoie pentru a obţine de configurare cât mai bine posibil, deci este comparabil cu masina reala.

    Suntem încrezători că putem rezolva toate problemele şi de a face o maşină foarte bună de a conduce în viitorul apropiat, dar, ca diferite lucruri care trebuie să se facă va lua o cantitate necunoscută de timp, am avut să ia decizia de a amâna eliberarea până anul viitor, mai degrabă decât de presă al ceva într-o grabă care nu este într-adevăr la fel de bun ca se poate.
    Am de gând să stabilească bug-uri şi de a continua în curs de dezvoltare de suspensie Scirocco şi sisteme de control electronic, pentru a va oferi un patch bun la începutul anului 2009

     
    Forum LFS » Stiri live for speed » Stiri in limba romana » VW Scirocco amânată (VW Scirocco amânată)
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search: